Skip to content

UV Entec UV filters

Entec geurfilters

Wat betreft de geurbehandeling (of eigenlijk stankbestrijding!) zijn er diverse mogelijkheden, die afhankelijk zijn van de sector waarin deze worden toegepast: zo worden droge geurbehandelingen toegepast binnen rioolsystemen en natte geurbehandelingen binnen industriële toepassingen.

Entec Holland is al vanaf 1971 specialist op het gebied van geurbehandeling. De ruim opgedane kennis en ervaring hebben geleid tot een scala aan hoogwaardige producten en diensten op het gebied van geurbehandeling.

HC70 geurfilter!
Wanneer de met methaangas en H2S vervuilde lucht door het HC70 geurfilter stroomt, reageren de filterkorrels die zich in de cassette in het HC70 geurfilter bevinden met de aanwezige geurstoffen en maken deze onschadelijk zodat de omgeving gevrijwaard blijft van stankoverlast.

Inmiddels heeft Entec Holland meer dan 1100 geurfilters geplaatst in Nederland en België. Meer dan 1100 rioolgemalen die geen geuroverlast meer veroorzaken voor de directe omgeving! Door de eenvoudige en doeltreffende werking van het HC70 geurfilter is het filter overal toepasbaar en garandeert het een goede werking. Ook voor de grotere gemalen kan Entec Holland u een passend advies geven voor uw geurbestrijding.

 
 
Odortec!

Efficiënt verwijderen van o.a. zwavelwaterstof (H2S), mercaptanen, ammonia (NH3), zwaveldioxide (SO2), ammoniak, organische en niet organische stank, geur van rioolwater, compostlucht, geur van vetzuren, petrochemische verbindingen.

Odortec werkt op basis van het principe van absorptie (= een ander gas opnemen) en deformatie (= verminken van het stankmolecuul) en werkt niet door middel van een sterkere, ‘prettiger’ ruikende geuren (toilet verfrisser). Ook worden er geen andere, vervangende gevaarlijke stoffen gevormd.

 

Probleem sleutels

UV

odour filters
odour filtermedia
UV
ionisation
mixers
airation

UV

geurfilters
geurfiltermedia
media UV
ionisatie

UV

geurfilters
geurfiltermedia
media UV
ionisatie