Skip to content
Header - Entec Statische Kanaalmengers

ENTEC® Statische Kanaalmengers

Image is not available

Kanaalmengers van het type ESKM-9.0 voor een perfecte menging. Ook voor uw waterzuivering!

Kanaalmengers van het type ESKM-9.0 voor een perfecte menging. Ook voor uw waterzuivering!

Kanaalmengers van het type ESKM-9.0 voor een perfecte menging. Ook voor uw waterzuivering!

Header - Entec Statische Kanaalmengers
Shadow
ENTEC® Kanaalmengers van het type ESKM-9.0

Onafhankelijke tests hebben aangetoond dat het ESKM-concept het meest efficiënt is van alle bekende statische mengers. ESKM-mengelementen zijn ideaal voor het toevoegen van chemische middelen als een fundamenteel onderdeel van de totale waterbehandeling. Overdosering door een slechte menging wordt hiermee voorkomen. De besparing op chemische middelen is hierdoor aanzienlijk! De propstroom eigenschappen van de ESKM-elementen zijn ook zeer geschikt om de effectiviteit van UV-desinfecteringsunits te verbeteren.

Voordelen
Geen onderhoud en energiebesparend.
Geen investering in opslagtanks.
Relatief lage aanschafkosten.
Optimalisatie waterkwaliteit.
Korte levertijd.
Geen verstoppingen en zelfreinigend.
ENTEC® Kanaalmengers: Zeer variabele implementatie mogelijk

Grote variabelen zijn mogelijk, zowel in lengte/breedte verhouding voor vierkante of nagenoeg rechthoekige, als ook voor nauwe diepe en/of brede ondiepe kanalen. Daarnaast zijn ook gebogen kanaalmengers realiseerbaar.

De beschreven voordelen en de hoge efficiëntie van de kanaalmengers gelden voor vrijwel elke schaalgrootte. Kanaalmengers tot een breedte van 7 m en een diepte van 5 m, welke 7 m3/sec verwerken, zijn zondermeer realiseerbaar.

Toepassingen voor:
• Afvalwaterbehandeling
• Chemicaliën dosering
• pH controle
• Snelle coagulant toevoeging
• Polyelectrolitische dosering
• Flocculatie
• Chloreren
• Nitraatverwijdering

ESKM-mengelementen kunnen in zeer verschillende uitvoeringen en maten geleverd worden. Het zijn geen standaard elementen en deze worden dan ook altijd aan de klant specifieke situatie aangepast. Deze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet in na bezinktanks voor het bewaken van de pH-waarde.

Graag zouden wij meer willen vertellen over de mogelijkheden van deze mengers binnen uw sector. Voor meer informatie en/of een vrijblijvend advies voor uw installatie: neem gerust contact op!