Skip to content
Header - Over Ons - WTB & Engineering

Entec WTB & Engineering BV

Image is not available

Over ons

Over ons

Over ons

Header - Over Ons - WTB & Engineering
Shadow

(werken bij Entec? Klik hier voor de vacatures)

Entec WTB & Engineering BV

Milieu en zuivering gaan al sinds jaar en dag hand in hand bij Entec Werktuigbouw & Engineering. Als specialist op het gebied van milieutechnologie zijn wij uw partner voor afvalwaterbehandeling in zowel de industriële als de communale sector. Onze ruim opgedane kennis en ervaring hebben geleid tot een breed scala aan hoogwaardige producten en diensten ten behoeve van het milieu. De eigen onderzoeks- en ontwikkelafdeling staat daarvoor garant.

Met alleen het leveren van producten kom je er vandaag de dag niet. U verwacht meer van een volwaardige leverancier dan alleen ‘dozen schuiven’. Helemaal mee eens. Vandaar de eigen onderzoeks- en ontwikkelafdeling, optimale kwaliteitscontrole en een hoge servicegraad. Als gespecialiseerde onderneming voor milieutechnologie kunt u dan ook veel van ons verwachten. Een uitdaging die wij graag aangaan.

Het bundelen van kennis, ervaring en vakmanschap leidt tot hoogwaardige producten. Met name deze kennis en ervaring alsmede de deskundigheid van de mensen van Entec Werktuigbouw & Engineering, maakt dat we in staat zijn met u mee te denken en maatwerk te leveren. Complexe vraagstukken vragen om overleg, een pro-actieve instelling en een zeer uitgebreide theorie- en praktijkkennis, met als uiteindelijk doel het realiseren van hoogwaardige tailor-made en turnkey-oplossingen.

Bij Entec Werktuigbouw & Engineering bent u hiervoor aan het juiste adres! Daarnaast maakt Entec WTB & Engineering BV deel uit van de Entec Group, welke uit drie divisies bestaat.

Over Entec WTB

Milieu en zuivering gaan al sinds jaar en dag hand in hand bij Entec. Als specialist op het gebied van milieu techniek zijn wij uw partner voor geur- en afvalwaterbehandeling in zowel de industriële als de communale sector.

Onze ruim opgedane kennis en ervaring hebben geleid tot een breed scala aan hoogwaardige producten en diensten ten behoeven van het milieu. Onze eigen onderzoeks- en ontwikkelafdeling staat daarvoor garant.

Entec is actief van ontwerp tot plaatsing en van inbedrijfstelling tot planmatig onderhoud. Hiervoor beschikken wij over een zeer breed productassortiment.

Entec Holland B.V.
Alles op het gebied van geur­bestrijding, zoals geurfilters, geurfilterkorrels, rookproeven, H₂S analyses, UV en Ionisatie. Ook verhuur.

Entec Werktuigbouw & Engineering B.V.
Alles op het gebied van mengen en beluchten, zoals hyperboloide mengers, statische mengers, horizontale mengers, recirculatie-pompen, blowers, kunststof ventilatoren, olieverwijderingsapparatuur, en complete beluchtingssystemen.

Entec International B.V.
Entec International is for all customers outside the Netherlands and deals with all products such as, hyperboloid- / dynamic mixers, static mixers, submersible mixers, aeration, recirculation pumps, plastic fans, blowers, odour filters and odour filter media, UV and ionisation.