Skip to content
Over Aerostrip®

Entec is uw dealer voor Aerostrip®. Door onze uitgebreide kennis op dit gebied zijn wij in staat het juiste product voor uw toepassing te vinden. Aerostrip®-producten hebben verschillende eigenschappen die hen onderscheiden van de concurrentie. Aquaconsult, het bedrijf achter Aerostrip®, heeft bijvoorbeeld 25 jaar onderzoek en ontwikkeling gestoken, wat Aerostrip® zo uniek maakt.
 
Nu de focus wereldwijd steeds meer op energiebesparing komt te liggen, valt er enorm veel geld te besparen op de waterzuivering. Ongeveer 60-70 procent van al het energieverbruik in een zuiveringsinstallatie kan worden herleid tot het beluchtingssysteem.

De Aerostrip diffuser is niet alleen zeer eenvoudig te installeren, het is ook het perfecte product om uw beluchtingsproces zo efficiënt mogelijk te maken. Entec is enorm trots op de samenwerking met Aerostrip uit Oostenrijk en adviseert u graag bij uw project.

De Aerostrip diffusers zijn verkrijgbaar in verschillende maten vanaf 0,5 meter lengte tot 4 meter, met tussenafstanden van 0,5 meter. Op aanvraag kunnen ze ook in afwijkende maten geleverd worden.

Kenmerken van Aerostrip®
  • Uniek polyurethaanmembraan
  • Kleinere bellen voor meer efficiëntie
  • Een langere levensduur tot wel 20 jaar!
  • Lage bedrijfskosten
  • 25 jaar product- en technologieonderzoek
  • Service en kennis over het product
aerostrip_by-aquaconsult
Type Q
De Type Q Aerostrip is het resultaat van 25 jaar onderzoek naar de meest ideale en efficiënte beluchter. In tegenstelling tot zijn voorganger is hij gemaakt van PVC, wat een bredere toepassing mogelijk maakt. PVC biedt een betere weerstand tegen de reactie van bepaalde chemicaliën in het water.
 
 
 
 
 
 
 
 
Type T
De Type T Aerostrip is gemaakt van roestvrij staal en brengt de zuurstof op een extreem lage afstand van de bodem (ca. 2 cm) naar de tank. Doordat deze beluchter is gemaakt van RVS is hij uitstekend bestand tegen water- en luchtstromen met hoge temperaturen. De Type T Aerostrip heeft een bovenaansluiting. In uitzonderlijke gevallen kan deze beluchter ook voorzien worden van een onderaansluiting, meestal is dit het geval bij een hoge dekkingsgraad en/of terughaalsysteem.